Bonjour Tour & Travco Jordan

Asa cum am relatat in multe articole despre importanta alegerii partenerilor la destinatie, va voi descrie astazi o scurta prezentare a partenerilor nostri din Iordania.

Atunci cand turistii vor sa calatoreasca in destinatii precum Iordania , eu personal ii indemn pe toti sa verifice partenerii Agentiilor fiind cheia succesului. Importanta lor este foarte mare deoarece noi ca si organizatori vindem pachetul turistic dar toata munca grea de organizare este facuta de catre parteneri care trebuie sa fie perfecti din doate punctele de vedere.

Travco Travel Iordania

De la înființarea sa în Egipt în 1979, Travco Group s-a dovedit a fi un imperiu al turismului și ospitalității. Tot acest succes a fost obținut prin rețeaua de operațiuni a companiei, care reprezintă un model de afaceri unic și complet integrat, care operează în toate activitățile de turism legate direct și indirect, toate furnizate de companiile grupului.

Grupul Travco oferă soluții de călătorie inbound și outbound pentru grupuri și persoane. Acesta organizează excursii către diferite destinații, cu condiția ca acestora să li se prezinte o varietate de activități în funcție de gusturile și nevoile călătorilor. Pentru a permite o acoperire și acces mai mare tuturor călătorilor din întreaga lume, Travco Group a stabilit birouri în toate orașele mari din Egipt, precum și în întreaga lume. Există filiale în Japonia, China, Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar și Siria, pe lângă birouri de reprezentare în Marea Britanie și Germania.

Grupul deține, de asemenea, o divizie de ospitalitate, cu un portofoliu de peste 154 de hoteluri, stațiuni și croaziere în Europa și Orientul Mijlociu. Transportul este un alt jucător important în cadrul grupului, cu aproximativ 1300 de vehicule de transport turistic doar în Egipt, pe lângă companiile de aviație, inclusiv Air Arabia Egypt, primul transportator low cost din Egipt, alături de multe alte investiții în sectorul turismului.

Travco – Iordania are o vastă cunoaștere a destinațiilor din întreaga lume; și împreună cu un nume legendar, cum ar fi Travco Group, este creată o companie cuprinzătoare de gestionare a destinațiilor pentru a acoperi toate întrebările și cerințele dvs. din Iordania și nu numai, cu servicii supreme și pentru cel mai bun preț.

Echipa noastră multilingvă și dedicată de profesioniști cu experiență răspunde nu numai nevoilor operatorilor de turism tradiționali, ci și unei baze de date mari de clienți cu cerințe specializate. Travco Jordan este, de asemenea, specializată în vacanțe personalizate, MICE, grupuri și gestionarea croazierelor etc., solicitând clienților să își facă cererile și să se bucure de un sejur magnific în Iordania.

Travco Jordan se concentrează în special pe deservirea industriei locale cu o distribuție foarte rapidă și eficientă acolo unde este necesar, cu inovarea constantă în diferite tendințe de marketing, legături puternice corporative și ultima suită de servicii receptive și profesionale pentru care Travco a fost recunoscut în ultimii 30 de ani. ani.

 

 

Travco Jordan așteaptă cu mare nerăbdare să-și extindă serviciile către asociații și partenerii săi valoroși din întreaga lume, asigurând cele mai mari puteri și competență în servicii în această regiune unică.

Lasa un comentariu