Egiptul ajunge in top 10 destinatii de vacanta din lume

Inca de la inceputul anului 2019, ajunsa in aceasta tara ca si turista impreuna cu familia mea, am descoperit locuri minunate, am vazut hoteluri impresionante pe care nimeni nu le promova in Romania, am descoperit Istoria si Atractia Marii Rosii si am ramas impresionata de ospitalitatea oamenilor care eram mereu cu zambetul pe buze.
Aceste lucruri au dus la ambitia mea de a putea arata romanilor ca aceasta tara devine o destinatie de top, hotarand sa inceapa povestea frumoasa a Agentiei Bonjour-Tour, care a inceput activitatea in luna august 2019, reusind in plina pandemie sa ajunga cunoascuta prin frumoasa promovare a aceste tari.
Agentia Bonjour vizitand mai intai hotelurile de top si promovand locatiile de 5 stele pe care le consideram ca se ridicau la așteptările romanilor am reusit in anul 2020-2021, sa ma bucur alături de turistii agentie, care au descoperit alături de Bonjour-Tour aceste locuri minunate si au revenit mereu la scurta perioada in minunatele vacante pe care le-au avut.
Egiptul este o tara minunata care a reusit sa depaseasca cea mai mare criza din sectorul economiei afectat grav de pandemie, cand intreaga lume s-a oprit in loc, acestia nu si-au pierdut zambetul si la redeschiderea granitelor au impresionat lumea prin amabilitatea lor, prin felul de a zambii si de a face orice turist sa plece fericit din tara lor facandu-l sa revina mereu.
Ne aducem aminte cum o lume intreaga a asistat uimita la cea mai spectaculoasa Parada De Aur prin procesiunea de mutare a mumiilor care apartineau regilor si reginelor. Acestea au fost mutate in caruri decorate in stil faraonic pe care era inscriptionat numele fiecaruia .
Parada de Aur a Faraonilor a fost cel mai grandios eveniment al anului cand cele 22 de mumii regale au traversat capitala Egiptului într-o procesiune fastuoasă, în drumul lor spre Muzeul Naţional al Civilizaţiei Egiptene.
In scurt timp in data de 25 noimbrie vom asista cu toti le cea de-a doua parada care va avea loc la Luxor si va reusii sa atraga inca odata atentia intregii lumi asupra acestei tari prin aceasta procesiune care se anunta a fi cea mai mare din istoria lumii.
Timpul a trecut si îmi aduc aminte cum multa lume ma intreba de ce numai Egipt 🤔, acum răspunsul meu este simplu : Tara Faraonilor a devenit ceea ce am susținut mereu, avand incredere in instinctul meu, o destinație de lux greu accesibila de romani in resorturile de 5 stele fiind o vacanță mai scumpa ca Dubai in acest sezon al sarbatorilor de iarna. Egiptul reuseste sa se faca cunoscut si la pavilionul Expo Dubai, unde intreaga lume vine sa il viziteze.
Felicitări
 
tuturor egiptenilor pentru aceste reusite si mult succes in continuare, pentru a putea arata tuturor celor ce in trecut spuneau ca Egiptul este o tara săracă, voi fi aici sa aud cum lumea va ramane uimita vazand a doua parada spectaculoasa si va pot asigura ca Egiptul va uimi intreaga lume cand proiectele incepute vor fi finalizate si tot mai multi romani vor vizita cele 3 lucruri importante: Istoria Faraonilor, Marea Roșie si Deșertul ( care deasemenea are o frumoasa istorie in spate).
Bonjour-Tour a început activitatea cu aceasta tara dorind sa arate romanilor partea frumoasa a Egiptului si in continuare va ramane destinatia mult indragita si vom descoperi împreună toate zonele din Egipt, verificand mai intai calitatea serviciilor si nu cantitatea vândută.
Personal nu pot decat sa multumesc tuturor turistilor pentru increderea acordata in alegerea hotelului dar si in vizitarea celor mai importante obiective ale acestei tari: Luxor ,Cairo,Desert si Marea Rosie.
Un singur lucru regret ca inca odata România pierde reducerile Early Booking din Egipt, asteptand oferte Last Minute. Acestea nu vor mai exista pe Egipt vazand zi de zi cum sunt stop sals foarte multe hoteluri și vazand cum se ridica in turism foarte spectaculos, va pot asigura ca in 2022 hotelurile pe care le-am aratat multor romani si le-am recomandat cu drag vor fi foarte scumpe.
Poate multe Agenti se confrunta cu rautatea multora care atunci cand vad postarile Early Booking lasa comentarii răutăcioase dar va pot asigura pe toti ca niciodata nu vor mai exista preturile din 2020-2021 si neîncrederea romanilor de a-și rezerva cu avansul minim vacanță in 2022 va fi pierderea lor neînțelegând ca omul iti ofera sansa sa ai o vacanta de 5 stele la preturi accesibile si sa nu ratezi sansa sa îți rezervi aceasta vacanță. Vom fi martori dupa cea de-a doua parada care se anunta una dintre cele mai spectaculoase din lume, cum se vor da stop sals pe 2022 multe hoteluri de top din Egipt care inca sunt accesibile la pret .
Inca odata felicitările mele tuturor egiptenilor pentru aceste reușite minunate.

Lasa un comentariu