Egiptul- Destinatie de Top

Înainte de începerea pandemie, Agentia #Bonjour International Tour, a descoperit in Egipt puterea unei țări, mizand pe reușitele acesteia, vazand o civilizatie total diferita de a noastra, am avut sentimentul ca in curand va deveni o destinatie de top.

Desi toata lumea s-a oprit in loc in 2020, poporul egiptean greu incercat, deoarece sa nu uitam acesti oamenii muncesc din greu, punand pe primul loc munca si apoi familia, pentru ca sunt constienti ca turismul este painea lor, nu au stat cu mainile intinse asteptand ajutoare, au muncit, au zambit si au reusit.

 Ne bucuram enorm ca am reușit in cei 2 ani grei sa va aratam partea frumoasa a #TariiFaraonilor, descoperind hoteluri care v-au facut sa reveniti mereu in aceasta tara si acum privind la televizor uimitoarea parada ne aducem aminte de zilele cand le vizitam si eram fericiti descoperind istoria lor.

Acum in prag de Sarbatori, Egiptul a uimit intreaga lume prin cele 2 #parade organizate in acest an, cu scopul de a duce sectorul turistic la cotele cele mai inalte, parada organizata la Luxor in data de 25 noiembrie va fi scrisa in Istorie. Felicitari pentru munca depusa tuturor, felicitari poporului egiptean, felicitari tuturor care au dus turismul la cea mai inalta treapta, dar astazi inca odata va aratam ceea ce va soca lumea prin ceea ce va prezentam in articolul scris de noi, aceasta tara a ridicat in timp record unul dintre cele mai frumoase orase : Al Alameen Al Alamin Al Midah Taj, o realizare care va atrage inca odata, privirile intregii lumi. 

Egiptul nu se opreste aici si vor urma noi si noi surprize, care va vor aduce aminte cu drag de aceasta destinație de vacanță care a lasat in urma multe, tari preferate de români(tari care din pacate au dezamăgit in 2021 prin serviciile de proasta calitate) acest aspect indreapta inca odata, atentia romanilor, spre #Egipt pentru vacantele minunate pe care acestia le petrec an de an.

Bonjour Tour a pregatit pentru turistii romani multe locatii noi, pe care le vom descoperi si vizita impreuna, lansand in curand aceste programe de 5 stele , care cu siguranta va vor atrage atentia.

Bonjour Tour-Egipt Destinatie De Top

2 comentarii

Lili Manea
28.11.2021 10:16
EGYPT E TOP.Asa a fost,este si va ramane intotdeauna,e o tara cu istorie bogata,Marea Rosie este fantastica,unica in lume prin nenumaratele specii acvatice,si corali,oamenii locurilor mereu cu zambetul la ei,chiar daca le e greu,eu personal am amintiri multe si placute din Egipt,si nu ma opresc aici,voi reveni cu drag.
Cristina Adriana Nae
28.11.2021 01:58
Numărătoarea inversa a început și vom lasa programe inedite 🤗.

Lasa un comentariu