Acum când viața a devenit așa de grea și complicată, călătoriile sunt leacul

Cristina Adriana Nae: – Deviza mea este: nu renunța, oricâte piedici ai avea, mergi mai departe că dacă ești pe drumul cel bun și Dumnezeu te ajută și îți scoate în cale oameni buni, de ajutor și de ispravă.

Nu există nu se poate! Sau dacă vrei, poți! Nu e ușor să ai o agenție de turism. Ești la mijloc între turiști, alte agenții care cumpară de la tine și partenerii străini. Agențiile românești ar trebui să fie unite pentru că scopul nostru e comun. Și îți trebuie multă diplomație și uneori trebuie să taci, deși știi că ai dreptate și asta e foarte greu pentru mine, pentru că am o fire “razboinica” dar trebuie să nu dai curs provocărilor. Pentru că și în turism există concurență neloială. Și mai există și denigrări pe unele platforme online pe care eu le consider în final, tot concurență neloială.
https://femeide10.ro/acum-cand-viata-a-devenit-asa-de.../https://femeide10.ro/acum-cand-viata-a-devenit-asa-de-grea-si-complicata-calatoriile-sunt-leacul-interviu-cu-cristina-adriana-nae-managerul-agentiei-de-turism

Lasa un comentariu