La Multi Ani Tuturor Romanilor!

De ziua Nationala a Romaniei, Bonjour International Tour, va ureaza in primul rand La Multi Ani Tuturor Romanilor De Ziua Noastra a Tuturor!

In acesta zi, am dorit sa va descriem intr-o scurta poveste cei 2 ani de pandemie si munca grea pe care o are in spate un antreprenor, in aceste vremuri grele.

In toamna anului 2019, desi Agentia avea activitate din vara acelui an, primul grup format a ales sa petreaca Ziua Nationala A Romaniei ,alaturi de Bonjour Tour in Egipt- Destinatia cu care am dat startul unei muncii titanice.

Frumoasa prezentare a noastra pe aceasta tara cu drapelul Romaniei, a avut impact asupra secorului turistic din Romania reusind sa formam si alte grupuri, pe Egipt, Cipru, avand acelasi obiectiv.

In scurt timp intreaga lume s-a oprit in loc si atunci a inceput cea mai grea munca, hotarand sa nu renuntam si sa aratam ca, se pot face lucruri frumoase si in aceste vremuri. Incet, incet s-a deschis Bulgaria, plecand turistii Agentiei care la fel au promovat drapelul Romaniei , facandu-ne sa ne simtim mandrii de munca noastra.

Au urmat :Malta la scurt timp si mult asteptata destinatie Egipt deschisa in data de 16.08.2020 pentru Romania, unde turistii nostrii au facut o frumoasa prezentare la aterizarea primul zbor din Romania, acestia arata inca odata ca sunt mandrii de tara lor facand poze cu Drapelul Romaniei la aterizarea pe Hurghada.

La scurt timp a urmat Turcia care si-a deschis turismul, Zanzibar si agentia noastra reuseste in plina pandemie sa se faca cunoscuta prin corectitudinea fata de turisti ceea ce a dus in anul 2021 la o crestere frumoasa in special pe Egipt, tara care va ramane mereu in inima noastra.

Urmeaza apoi Sharm El Sheikh, Mexic, Iordania, Spania, Dubai si vom pregatii in curand programe si destinatii, urmand mereu calea corecta, mai intai vizitam apoi promovam.

Ca si antreprenor pot sa spun ca este un lucru care implica multe sacrificii si multa responsabilitate : ceea ce inseamna sa alegi intre familie si munca imensa in fata unui calculator, dar te simti implinit atunci cand turistii se intorc fericiti si revin mereu cu recomandari ceea ce cu siguranta va duce la formarea unei familii frumoase. In toata aceasta perioada, in anulul 2021, am avut si multe dezamagirii de la oamenii pe care i-am invatat turism, le-am acordat incredere si care acum cred ca pot face singuri neavand acte legale, bazandu-se pe niste grupuri de turisti - cea mai mare greseala a unui turist in aceste vremuri incerte, este sa cumpere ceva din aceste grupuri neverificand actele mai intai, daca au licente, daca sunt acreditati, etc.

Ca si recomandari pentru evitarea oricarei situatii noi le propunem sa nu calatoreasca fara Asigurare Storno in aceste vremuri. Cu ce ne confruntam toti in aceasta perioada sunt oamenii- nu mai putem gasi oameni capabili si dornici sa lucreze, sa simta turismul asa cum noi il simtim.

Munca in acest domeniu si in aceasta perioada este extrem de grea avand raspunderea oamenilor in primul rand si totodata siguranta si sanatatea lor va fi mereu pe primul plan.

Concurenta este foarte mare, Bonjour Tour alegand cea mai grea cale in acest domeniu, aceea de a crea propriile pachete turistice nu de a fi revanzator, duce mereu la multe lucruri specifice noua ca si popor roman. In toata aceasta perioada, frumoasa promovare a Drapelului Romaniei, ne face sa ne simtim mandrii cu tara noastra si peste hotare.

Romania este o tara frumoasa dar din pacate niciodata nu vom atinge pe acest sector turistic cele mai inalte cote pentru a arata intregii lumi valoarea Romaniei. Sa fi antreprenor in pandemei : Da poti sa reusesti daca esti corect si mereu cu un pas inaintea tuturor. Multumesc frumos tuturor turistilor care au fost alaturi de noi si care au inteles singuri conceptul Bonjour - promovand Drapelul Romaniei peste Hotare si va promit ca vom construi momente unice si amintiri frumoase impreuna.

La Multi Ani, tuturor romanilor care au ales sa isi petreaca aceste zile peste hotare si nu uitati : IMPREUNA VOM REUSI!

 

Lasa un comentariu