Tombola Vacantelor

Cu Bonjour Tour te bucuri de vacanțe spectaculoase, la prețuri avantajoase! Pentru această perioadă, nu rata sejururile din Turcia, Tunisia și Iordania, unde te bucuri de servicii și pachete all inclusive.

Hai și tu să dai un tur cu Bonjour, de această dată într-o noua #destinație!
 
  • Nu rata startul ofertelor de astăzi, în destinația mult așteptată și rezervă din timp vacanța ta de poveste pentru a te bucura de  nopți all inclusive și de frumoasele atracții turistice ale Tunisiei cu plecări din București și Timișoara, începând cu vacanța copiilor. Rezervă acum pachetul tău la Hotelul Iberostar Selection Diar El Andalous 5 stele cu prețuri începând de la 689 euro/persoană, cursă charter, transfer de/la aeroport și asistență turistică.
    Iberostar Selection Diar El Andalous 5 stele face parte din lanţul Iberostar fiind situat pe coasta mediteraneană  din Sousse. Are vedere la plajele cu nisip şi oferă o piscină interioară şi în aer liber, un centru spa şi o piscină cu loc de joacă pentru copii.
    Tunisia este țara cea mai nordică a Africii, situată între deșertul Sahara și Marea Mediterană, la 140 km de Sicilia. Este la jumătatea distanței dintre Oceanul Atlantic și valea Nilului.
  • Pachete circuit Iordania, incluse Petra și Wadi Rum, la hotel de 4 stele, all inclusive, pornind de la 488 euro/persoană/4 nopți.
Bonjour Tour dă startul Tombolei de Vacanță!
Rezervă acum pentru tine, familia și gașca ta de prieteni și câștigă un circuit gratis în Antalya și Cappadocia!
 
Sună acum și bucură-te de startul tombolei Bonjour:
 +40 724 256 227
 office@bonjour-tour.com

Tunisia2022, Iordania2022, Turcia2022 #OferteBonjourTour #VacanteLaPreturiCorecte  https://youtu.be/fFOjMOVf67chttps://youtu.be/fFOjMOVf67c

Lasa un comentariu