Valoarea experientei!

VALOAREA EXPERIENȚEI !

 Va vom relata si o veste bună, munca cinstita ca si antreprenor in plina pandemie, este o munca titanica, care aduce satisfactii dar si dezamagiri, o munca cu multe urcusuri si coborasuri dar trebuie sa fim tari si sa rezistam in aceasta lume in care concurenta este foarte mare.

Venind mereu cu proiecte noi, cu un stil diferit de promovare a turismului romanesc punand accept pe calitatea serviciilor oferite si nu pe cantitatea pachetelor vandute, pot spune acum la sfarsitul celui de-al 2 lea an de pandemie ca valoarea experientei acumulate in cei 25 de ani de marketing si-au spus cuvantul.

90 % dintre afacerile începute de oameni cu experiență au reușit!

Care este motivul?

Simplu! Oamenii de afaceri cu experiență știu ce trebuie să facă pentru a asigura supraviețuirea și succesul unei afaceri. Ei știu cum să achiziționeze sau să producă bunurile și serviciile. Știu cum să vândă sau să promoveze un produs. Știu cum să genereze venituri. Știu cum să negocieze cu furnizorii. Au experiența necesară pentru asigurarea succesului afacerii. Experiența nu se câștigă stând pe fotoliu și butonând telefonul! Experiența se dobândește în eforturi , în suișuri și coborâșuri , în rezistența la loviturile vieții.

Deci Învață din falimente, educă-te să fii calm și rezistă la succese!

www.bonjour-tour.com

Lasa un comentariu