Bonjour International Tour

Adresa: Str. Motilor, Nr 15A, Camera 2, Etaj 2, Sector 3
Nr. Reg. Com.: J40/8217/2019
CUI: RO41299806

Licenta de turism: 2041/02.09.2020
Polita de asigurare: Omniasig - Seria I, Nr.56190, valabila pana la 11.05.2023
Banca: Banca

Tel.: 0770 304 936
Tel. mobil: 0799 240 238
E-mail: office@bonjour-tour.com

Cine suntem

Echipa Bonjour International Tour este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

BONJOUR INTERNATIONAL TOUR

De ziua Nationala a Romaniei, Bonjour International Tour, va ureaza in primul rand La Multi Ani Tuturor Romanilor De Ziua Noastra a Tuturor!

          In acesta zi, am dorit sa va descriem intr-o scurta poveste cei 2 ani de pandemie si munca grea pe care o are in spate un antreprenor, in aceste vremuri grele.
 
          In toamna anului 2019, desi Agentia avea activitate din vara acelui an, primul grup format a ales sa petreaca Ziua Nationala A Romaniei ,alaturi de Bonjour Tour in Egipt- Destinatia cu care am dat startul unei muncii titanice.
 
          Frumoasa prezentare a noastra pe aceasta tara cu drapelul Romaniei, a avut impact asupra secorului turistic din Romania reusind sa formam si alte grupuri, pe Egipt, Cipru, avand acelasi obiectiv.
 
          In scurt timp intreaga lume s-a oprit in loc si atunci a inceput cea mai grea munca, hotarand sa nu renuntam si sa aratam ca se pot face lucruri frumoase si in aceste vremuri. Incet, incet s-a deschis Bulgaria, plecand turistii Agentiei care la fel au promovat drapelul Romaniei , facandu-ne sa ne simtim mandrii de munca noastra.
           Au urmat :Malta la scurt timp si mult asteptata destinatie Egipt deschisa in data de 16.08.2020 pentru Romania, unde turistii nostrii au facut o frumoasa prezentare la aterizarea primul zbor din Romania, acestia arata inca odata ca sunt mandrii de tara lor facand poze cu Drapelul Romaniei la aterizarea pe Hurghada.
 
          La scurt timp au urmat : Grecia si Turcia care si-a deschis turismul, Zanzibar si agentia noastra reuseste in plina pandemie sa se faca cunoscuta prin corectitudinea fata de turisti ceea ce a dus in anul 2021 la o crestere frumoasa in special pe Egipt, tara care va ramane mereu in inima noastra.
Urmeaza apoi Sharm El Sheikh, Mexic, Iordania, Spania, Dubai si vom pregatii in curand programe si destinatii, urmand mereu calea corecta, mai intai vizitam apoi promovam.
 
          Ca antreprenor pot sa spun ca este un lucru care implica multe sacrificii si multa responsabilitate: ceea ce inseamna sa alegi intre familie si munca imensa in fata unui calculator, dar te simti implinit atunci cand turistii se intorc fericiti si revin mereu cu recomandari ceea ce cu siguranta va duce la formarea unei familii frumoase.
 
          In toata aceasta perioada, in anulul 2021, am avut si multe dezamagirii de la oamenii pe care i-am invatat turism, le-am acordat incredere si care acum cred ca pot face singuri neavand acte legale, bazandu-se pe niste grupuri de turisti - cea mai mare greseala a unui turist este sa cumpere ceva din aceste grupuri neverificand actele mai intai.
 
          Ca recomandari pentru evitarea oricarei situatii noi le propunem sa nu calatoreasca fara Asigurare Storno in aceste vremuri. Cu ce ne confruntam toti in aceasta perioada sunt oamenii- nu mai putem gasi oameni capabili si dornici sa lucreze, sa simta turismul asa cum noi il simtim.
 
          Munca in acest domeniu si in aceasta perioada este extrem de grea avand raspunderea oamenilor in primul rand si totodata siguranta si sanatatea lor va fi mereu pe primul plan.
 
          Concurenta este foarte mare, Bonjour Tour alegand cea mai grea cale in acest domeniu, aceea de a crea propriile pachete turistice nu de a fi revanzator, duce mereu la multe lucruri specifice noua ca si popor roman.
          In toata aceasta perioada, frumoasa promovare a Drapelului Romaniei, ne face sa ne simtim mandrii cu tara noastra si peste hotare.
 
          Romania este o tara frumoasa dar din pacate niciodata nu vom atinge pe acest sector turistic cele mai inalte cote pentru a arata intregii lumi valoarea Romaniei.
 
          Sa fi antreprenor in pandemei : Da poti sa reusesti daca esti corect si mereu cu un pas inaintea tuturor.
 
          Multumesc frumos tuturor turistilor care au fost alaturi de noi si care au inteles singuri conceptul Bonjour - promovand Drapelul Romaniei peste Hotare si va promit ca vom construi momente unice si amintiri frumoase impreuna.
 
          La Multi Ani, tuturor romanilor care au ales sa isi petreaca aceste zile peste hotare si nu uitati : IMPREUNA VOM REUSI!

BONJOUR INTERNATIONAL TOUR

Va ureaza La Multi Ani!

Licenta turism
Polita asigurare

Lorem ipsum dolor sit amet

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse venenatis pulvinar nisi et volutpat. Proin quis est vitae velit cursus auctor. Duis volutpat scelerisque turpis vel imperdiet. Donec convallis massa in gravida semper. Vestibulum commodo, lorem eget condimentum pretium, tellus nisi venenatis nulla, quis malesuada arcu erat ut sapien. Aliquam lacinia nunc id vestibulum consectetur.

view details