schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocatie: 
Alibaba Palace, situat in Hurghada, gazduieste una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Hurghada si are propria zona de plaja privata.
Situat in Hurghada, cu propria sa zona de plaja privata, Alibaba Palace gazduieste una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Hurghada. 
Aeroportul International Hurghada este la 13 km de complex.

Facilitati hotel:
Acest complex de 4 stele pune la dispozitie un centru de scufundari, precum si un centru de sporturi acvatice si nautice.
Printre optiunile de agrement oferite oaspetilor se numara un centru de bowling, facilitati de snorkelling, volei pe plaja si minigolf si 2 terenuri de tenis. Oaspetii care doresc sa se relaxeze pot beneficia de sedinte de masaj sau pot utiliza cada cu hidromasaj sau baia de aburi.
Oaspetii cu copii sunt bineveniti in complex. Exista un loc de joaca pentru copii si o piscina incalzita. Alibaba Palace ofera room service si gazduieste 8 baruri si restaurante.
Oaspetii de la Ali Baba Palace -Families and Couples Only- beneficiaza de acces gratuit la Aqua Park.
Statiunea de 4 stele are un centru de scufundari, precum si un centru de sporturi acvatice si acvatice.
Alte optiuni de divertisment disponibile pentru oaspeti includ un centru de bowling, snorkeling, volei pe plaja, minigolf si 2 terenuri de tenis. Oaspetii care doresc sa se relaxeze pot lua o sesiune de masaj sau pot sta in cada cu hidromasaj sau in baia de aburi.
Vizitatorii cu copii sunt bineveniti in statiune. Exista un loc de joaca pentru copii si o piscina incalzita. La Alibaba Palace exista 8 restaurante si baruri si este oferit room service.
Oaspetii de la Ali Baba Palace - numai pentru familii si cupluri - beneficiaza de acces gratuit la parcul acvatic.

Facilitati camere:
Camerele si suitele cu aer conditionat sunt luminoase si au ferestre din podea pana in tavan. Beneficiaza de un balcon cu vedere la gradina si piscina. Toate camerele sunt dotate cu televizor, minibar si cutie de valori. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Camerele si suitele cu aer conditionat sunt luminoase si au ferestre din podea pana in tavan. Acestea au un balcon cu vedere la gradina si la piscina. Toate camerele includ TV, minibar si cutie de valori. WiFi este disponibil la un cost suplimentar.


Localizare