schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiCel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Hurghada, renovat din 2019, situat la 48 km de proprietate. Zona de scufundari (Shaab Saiman) se afla la 16 km de Amarina Abu Soma Resort & Aquapark, iar Golful Jetty Makadi este la 26 km.

Despre Amarina Abu Soma Resort Aqua Park, Soma Bay - prezentare hotel, facilitati si servicii oferite
Localizare:
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Hurghada, situat la 48 km de proprietate.
Zona de scufundari (Shaab Saiman) se afla la 16 km de Amarina Abu Soma Resort & Aquapark, iar Golful Jetty Makadi este la 26 km. 

Facilitati hotel:
Amarina Abu Soma Resort & Aquapark situat in Golful Soma, este un nume nou-nout in conceptul de excelenta a serviciilor, camere si apartamente de lux.
Ofera o plaja privata. Proprietatea are o piscina incalzita in aer liber i 2 restaurante. La cerere sunt disponibile facilitai pentru sporturi nautice. In anul 2019 proprietatea a fost complet renovata si a inceput sa functioneze sub o alta marca.
Complexul pune la dispozitie si 3 optiuni de luat masa, cu meniu divers de la oriental la italian.
Putei inota in piscina, sa va antrenai la sala de gimnastica, sa jucai darts sau sa pescuiti. The Ducks ofera activitati de scufundari, snorkeling si windsurf. Complexul include si un centru spa.
Zona este populara pentru snorkelling i windsurfing
Statiunea nou-nouta, care a fost deschisa in vara anului 2019 in destinatia Egiptului de la Marea Rosie, consta din 393 de camere inspirate din stilul de viata european amestecat cu cultura Marii Rosii si atmosfera de plaja, pentru a se asigura ca oaspetii nostri se bucura de fiecare minut, indiferent de camera. sau tipul de suita este ales.

Facilitati camere:
Toate unitatile de cazare de la Amarina Abu Soma Resort & Aquapark includ aer conditionat si au decor placut. Toate camerele si suitele au TV prin satelit, minibar si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Toate camerele ofera balcon sau terasa cu vedere la mare si la piscina.

Standard Double Room: 30-35 mp
King size bed (180 cm)

Standard Twin Room: 30 - 35 mp
Twin beds (120 cm)

Superior Room: 35 - 40 mp
King size bed (180 cm) & sofa

Standard Family Room: 32 - 36 mp
King size bed (180cm) + twin beds (90 cm) in zona de copii

Superior Family Room: 36 - 42 mp
King size bed (180 cm) & sofa + twin beds (90 cm) in zona de copii

Deluxe Room: 36 - 42 mp
King size bed (180 cm) & sofa + cada suplimentara

Plaja este privata si are sezlonguri si umbrele gratuite.


Localizare: Km. 8 Safaga Tourist Center, Abu Soma, Safaga, Egypt

Localizare