schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiKing Tut Aqua Park Beach Resort**** este un complex all inclusive, cu o piscina mare si acces direct la plaja, situat la doar 5 km de Aeroportul Hurghada.

Despre Hotel King Tut Aqua Park Beach Resort, Hurghada - prezentare hotel, facilitati si servicii oferite
Localizare:
Situat la doar 5 km de Aeroportul Hurghada, King Tut Resort este un complex all inclusive, cu o piscina mare si acces direct la plaja.
Hotelul a fost construit in 2004 si renovat in 2011.

Facilitati hotel:
Opiunile de agrement includ activitai zilnice de animaie, cursuri de dans oriental i lecii de windsurfing. Personalul multilingv de la King Tut Hurghada va poate ajuta cu organizarea de excursii, scufundari i safari cu ATV-uri.
Exista un total de 135 de camere in incinta. Proprietatea este formata din 60 de camere single, 51 de camere duble, 3 bungalouri, 15 camere triple si 5 camere familiale.
Acest hotel popular este ideal atat pentru calatorii de afaceri si turistii. Hotelul ofera aer conditionat in zonele publice.
Servicii fara plata: Gradina asigura un cadru placut pentru lectura unei cari imprumutate de la biblioteca. Oaspeii beneficiaza de acces gratuit la parcul acvatic, care include o piscina incalzita. De asemenea, se ofera parcare gratuita, in limita disponibilitatii.
Servicii cu plata: Pentru o relaxare completa, hotelul ofera sauna, cada cu hidromasaj i masaje.

Servicii de masa: King Tut Hurghada are 3 restaurante, printre care Love Boat, care ofera mese romantice i vedere panoramica la Marea Roie. Pentru ceaiuri orientale i narghilea, se poate vizita localul in stil beduin Sahara Tent.
Facilitati camera: Camerele luminoase de la King Tut sunt dotate cu aer condiionat i TV prin satelit. Toate au mobilier din lemn de culoare inchisa i lenjerie de pat alba, camerele au balcon privat cu vedere la reciful de corali.
Camera single - suprafata 40 m, se va ocupa in regim single, are un pat de o persoana, baie privata cu cada sau dus, TV, telefon, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, balcon.
Camera dubla - suprafata 40 m, are un pat mare dublu sau doua paturi de o persoana, baie privata cu cada sau dus, TV, telefon, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, balcon.
Camera tripla - suprafata 40 m, are un pat mare dublu si un pat de o persoane sau trei paturi de o persoana , baie privata cu cada sau dus, TV, telefon, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, balcon.

Localizare