Informatii De Calatorie

Formular Obligatoriu la Revenirea in Tara in perioada 20.12.2021-08.01.2022

Stimaţi pasageri,

 

În conformitate cu reglementările aplicabile pe teritoriul României, începând de astăzi, 20 decembrie 2021, toţi pasagerii indiferent de naţionalitate şi de zona de risc din care vin, trebuie să completeze formularul digital de intrare în România Passenger Locator Form (PLF) adoptat deja de 18 state membre ale Uniunii Europene.â

Platforma unde poate fi completat formularul este dispobilă din 20 decembrie 2021 la adresa  https://plf.gov.ro .

Formularul trebuie completat individual cu maximum 24 de ore înainte de intrarea în România, de pe telefon, tabletă sau calculator. Nu este necesară prezentarea pe suport de hârtie a formularului.

De asememea, vă informăm că începând din 20 decemebrie 2021, formularul vechi de intrare pe teritoriul României nu mai este valabil.

Din cauza fluxului mare de pasageri din această perioadă şi a volumului mare de documente ce trebuie verificate de DSP, poliţia de frontieră, etc, timpul de aşteptare pentru intrarea în ţară poate fi mai mare decât cel normal.

 ‼️INFORMARE DE CALATORIE EGIPT - UPDATE 28.12‼️

 
Referitor la DECLARATIA DE SANATATE necesara intrarii in Egipt
 
Este obligatorie completarea DECLARATIEI DE SANATATE inainte de a intra in Egipt. Declaratia de sanatate va fi trebui completata OBLIGATORIU inainte de check-in-ul din aeroportul de plecare si va fi predata la ghiseul de control al pasapoartelor, la intrarea in Egipt.
 
https://www.tarom.ro/sites/default/files/u1348/arrival_pax_health_declaration.pdf

Vă mulţumim pentru înţelegere!